فروشگاه دیابت مال
کد خبر: 128

کاهش مقاومت به انسولین با رژیم غذایی مناسب!

طبق یک مطالعه جدیدی که در دانشگاه میشیگان انجام شده است مشخص شده است که خوردن سه وعده غذایی کم کربوهیدرات در عرض ۲۴ ساعت مقاومت به انسولین بعد از غذا را بیش از ۳۰ درصد کاهش می دهد ...

طبق یک مطالعه جدیدی که در دانشگاه میشیگان انجام شده است مشخص شده است که خوردن سه وعده غذایی کم کربوهیدرات در عرض ۲۴ ساعت مقاومت به انسولین بعد از غذا را بیش از ۳۰ درصد کاهش می دهد ، در حالی که خوردن سه وعده غذایی با کربوهیدرات بالا مقاومت به انسولین را حفظ می کند. مقاومت به انسولین می تواند منجر به ایجاد پیش دیابت و یا ابتلا به دیابت نوع ۲ شود که تقریباً ۱۱۴  میلیون آمریکایی را درگیر کرده است.

کاهش مقاومت به انسولین

مقاومت به انسولین مشخصه اصلی دیابت نوع ۲و بیماری است که در آن بدن به انسولین اضافی نیاز دارد تا سطح قند خون را در حد طبیعی نگه دارد. برای ارزیابی تأثیر محتوای کربوهیدرات وعده های غذایی بر مقاومت به انسولین ، محققان مطالعه ای را به ۳۲ زن یائسه ای که متابولیک سالمی داشتند اختصاص دادند که در طی ۲۴ ساعت سه وعده غذایی حاوی ۳۰٪ یا ۶۰ ٪ کربوهیدرات داشتند، و قبل از خوردن غذا ورزش با شدت متوسط ​​انجام میدادند. وعده های غذایی در گروه ۶۰٪ یا کربوهیدرات بالا در حد ۴۵٪ تا ۶۰٪ مصرف کربوهیدرات روزانه بود که توسط وزارت کشاورزی و بهداشت و خدمات انسانی ایالات متحده توصیه شده بود.

محققان دریافتند که مقاومت به انسولین بعد از وعده سوم غذایی عصر در افرادی که وعده های غذایی کم کربوهیدرات مصرف می کنند تا ۳۰ درصد کاهش یافته است اما مقاومت به انسولین در افرادی که وعده های غذایی با کربوهیدرات بالا می خورند حفظ شده است. آنها همچنین کشف کردند که دو ساعت ورزش با شدت متوسط ​​قبل از خوردن غذا مقاومت به انسولین را کاهش نمی دهد و در واقع با افزایش سطح قند خون همراه است.

اگرچه این یک مطالعه کوچک بود ، اما محققان می گویند نتایج قابل توجه است ، زیرا آنها از یافته های دو مطالعه قبلی و مروری بر تأثیر رژیم های غذایی با کربوهیدرات بالا بر انسولین پشتیبانی می کنند.

"آنچه در مورد یافته های ما قابل توجه است این است که آنها نشان می دهد یک اصلاح ساده در رژیم غذایی و در کاهش مقدار کربوهیدرات وعده های غذایی می تواند در طی یک روز از مقاومت به انسولین جلوگیری کرده و مسیر پیشرفت دیابت را مسدود کند در حالی که مصرف مداوم رژیم های غذایی پر کربوهیدرات در دو مطالعه ذکر شده منجر به افزایش ترشح و مقاومت به انسولین ناشتا می شود. " "و حتی شگفت آورتر این است که ورزش قبل از غذا باعث تحمل بیشتر کربوهیدرات در افراد نمی شود و یعنی باعث افزایش سطح قند خون عصرگاهی می شود."

توجه : مطالب پزشک من از منابع خارجی ترجمه شده و تنها جنبه اطلاع رسانی و آموزشی دارد . از این رو توصیه پزشکی تخصصی تلقی نمی شوند و نباید آنها را جایگزین مراجعه به پزشک جهت تشخیص و درمان دانست 

منابع:

diabetesselfmanagement

دیدگاه تان را بنویسید

 

x